Advertisement

Φωτια Σαμοσ 2000 - Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής για να κατασβεστεί η φωτιά.

Φωτια Σαμοσ 2000 - Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής για να κατασβεστεί η φωτιά.. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Sep 09, 2018 · φωτια σαμοσ: Το ένα προς το βουνό, το οποίο είναι και το δυσκολότερο λόγω του δάσους και το δεύτερο προς την παραλία στην περιοχή της γλυκόριζας. Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. Ενημερωθείτε τώρα για όλα τα νέα σχετικά με τις πυρκαγιές.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή μεσόκαμπος της σάμου. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Sep 08, 2018 · φωτια τωρα σαμοσ: Nov 11, 2020 · κοινωνία. Aug 24, 2019 · ελλαδα · σαμοσ · φωτια · φωτια τωρα · πυρκαγια · πυροσβεστικη sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece.

"Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ": H ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ
"Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ": H ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ from 3.bp.blogspot.com
Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. Την πυρκαγιά «χωρίζει» στα δύο ο δρόμος που συνδέει το βαθύ με το πυθαγόρειο. Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Familienspaß auf einem camping mit pools und kinderclubs. Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. See full list on thepressroom.gr Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης βοηθούν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτε

Nov 02, 2020 · φωτιά στον καταυλισμό των προσφύγων δίπλα στο kyt ξέσπασε στην πολύπαθη σάμο.

Ήδη από τις 5 το απόγευμα εκκενώσαμε πέντε ξενοδοχεία, δύο γιατί πλησίασε κοντά η φωτιά, άλλα τρία προληπτικά. Την πυρκαγιά «χωρίζει» στα δύο ο δρόμος που συνδέει το βαθύ με το πυθαγόρειο. 52 jahre erfahrung, wir finden den schönsten platz für sie. Nov 11, 2020 · κοινωνία. Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης βοηθούν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτε Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή μεσόκαμπος της σάμου. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους. Το ένα προς το βουνό, το οποίο είναι και το δυσκολότερο λόγω του δάσους και το δεύτερο προς την παραλία στην περιοχή της γλυκόριζας. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 8 π.μ. See full list on thepressroom.gr Μιλώντας στον σκαϊ ο δήμαρχος του νησιού που επίσης δήλωσε ότι το μέτωπο δεν είναι πολύ μεγάλο και ότι δεν απειλείται οικισμός.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 8 π.μ. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Εντός του κυτ σάμου, πλησίον των μαγειρείων. Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε.

"Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ": H ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ
"Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ": H ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ from 3.bp.blogspot.com
Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ένω από αέρος επιχειρούν ένα αεροσκάφος κι ένα ελικόπτερο. Ενημερωθείτε τώρα για όλα τα νέα σχετικά με τις πυρκαγιές. Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Nov 02, 2020 · φωτιά στον καταυλισμό των προσφύγων δίπλα στο kyt ξέσπασε στην πολύπαθη σάμο. 52 jahre erfahrung, wir finden den schönsten platz für sie. Περισσότερα από 70 άτομα απεγκλωβίστηκαν όσον αφορά στην απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων, για προληπτικούς λόγους, αυτή έγινεοργανωμένα με σκάφη και.

Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε.

Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Μιλώντας στον σκαϊ ο δήμαρχος του νησιού που επίσης δήλωσε ότι το μέτωπο δεν είναι πολύ μεγάλο και ότι δεν απειλείται οικισμός. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ένω από αέρος επιχειρούν ένα αεροσκάφος κι ένα ελικόπτερο. See full list on thepressroom.gr «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Nov 11, 2020 · κοινωνία. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θετική θεωρείται η εξασθένιση των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Sep 09, 2018 · φωτια σαμοσ: Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή μεσόκαμπος της σάμου. Familienspaß auf einem camping mit pools und kinderclubs. Ανεξέλεγκτη η φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη σάμο, πυροσβέστες από πελοπόννησο αναχωρούν τώρα για τη σάμο.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και. Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. See full list on thepressroom.gr

"Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ": H ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ
"Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ": H ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ from 3.bp.blogspot.com
Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών. Την πυρκαγιά «χωρίζει» στα δύο ο δρόμος που συνδέει το βαθύ με το πυθαγόρειο. Περισσότερα από 70 άτομα απεγκλωβίστηκαν όσον αφορά στην απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων, για προληπτικούς λόγους, αυτή έγινεοργανωμένα με σκάφη και. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης βοηθούν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτε «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή μεσόκαμπος της σάμου.

Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία.

Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Aug 24, 2019 · φωτιά τώρα σάμος: Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε. Ανεξέλεγκτη η φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη σάμο, πυροσβέστες από πελοπόννησο αναχωρούν τώρα για τη σάμο. Περισσότερα από 70 άτομα απεγκλωβίστηκαν όσον αφορά στην απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων, για προληπτικούς λόγους, αυτή έγινεοργανωμένα με σκάφη και. Εντός του κυτ σάμου, πλησίον των μαγειρείων. Aug 24, 2019 · ελλαδα · σαμοσ · φωτια · φωτια τωρα · πυρκαγια · πυροσβεστικη sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130. «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. 52 jahre erfahrung, wir finden den schönsten platz für sie. Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ένω από αέρος επιχειρούν ένα αεροσκάφος κι ένα ελικόπτερο. Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους.

Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε φωτια σαμοσ. 52 jahre erfahrung, wir finden den schönsten platz für sie.

Post a Comment

0 Comments